Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

🔔 Kiinnostaako työ Ratikankuljettajana? Viimeinen kuulutus!📣 @vrmatkalla Ratikan liikennöinti laajenee syksyllä 2023, joten nyt on mahdollisuus hakea mukaan VR:n raitiovaununkuljettajien joukkoon! 🚋 Raitiovaununkuljettajilla on hektisessä kaupunkiliikenteessä vaativa ja keskeinen keskeinen rooli sujuvan ja turvallisen liikenteen varmistamisessa. ⭐ Mitä tulevalta kuljettajalta toivotaan? ⭐ 💡 Valppautta ja kolmivuorotyön vaatimaa joustavuutta 💡 Jonkin verran aiempaa kokemusta joukkoliikenteestä 💡 Asiakaspalveluhalua ja kykyä pitää pää kylmänä haastavissakin tilanteissa 💡 Halu oppia uutta sekä intoa ja rohkeutta kehittää parasta kaupunkiraideliikennettä tamperelaisille Haku päättyy sunnuntaina 16.10. Työhakemuksen voi lähettää osoitteessa vrmatkalla.com/rekrytointi Kuva: Iiro Rautiainen / @vrmatkalla #TampereenRatikka #Ratikka #Tampere #rekrytointi #rekry #ratikantekijä #lajinsaensimmäinen #raitiovaununkuljettaja #kuljettaja #raitiotie #joukkoliikenne

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa