Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Lyyli - Lajinsa ensimmäinen on palannut takaisin kotipesään! ❤🚋 Lajinsa ensimmäinen Tampereen Ratikka toimitettiin Tampereelle osittain keskeneräisenä viime vuoden toukokuussa, jotta vaunun lopulliset säädöt ja käyttöönotto päästiin tekemään vahingoittamatta sen sisustusta. Vaunu palautettiin viime vuoden marraskuussa takaisin Škoda Transtechin Otanmäen tehtaalle varusteltavaksi ja äsken Lyyli palasi takaisin Tampereelle entistä ehompana 🤩 Lyylillä on tiedossa erityistehtävä, sillä se tulee toimimaan sekä liikennöinnissä että testiratikkana. Lyylin voit bongata liikenteessä jo ensi viikolla! Kuvat: @pasitiitola/ Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #Ratikka #Tampere #smartartic #raitiovaunu #tram #LajinsaEnsimmäinen #Lyyli #LyyliLajinsaEnsimmäinen #ratikkaaika #ratikantarina #raitiovaunuvarikko

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa