Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram shot by tampereen_ratikka

Tampereen Ratikan 2. vaunu on täällä! 😍 Saimme eilen iltahämärällä Tampereelle mieluisan kuljetuksen. Nyt saapunut vaunu on ensimmäinen täysin varusteltu Tampereen Ratikka. Vaunu siirrettiin tänä aamuna lavetilta raitiotievarikon säilytyshalliin. Koronatilanteen vuoksi joudumme esittelemään vaunun sisätilat sinulle aluksi videon välityksellä. Esittelyvideon ensi-ilta on viikolla 39. Pysythän mukanamme? Tavoitteenamme on päästä esittelemään vaunu livenä myöhemmin tänä vuonna. P.S. Voit bongata lajinsa ensimmäisen Tampereen Ratikan ensi viikolla Tammelassa asti, kun koeajomme laajenevat sinne. Lisätietoa saat sivuiltamme https://www.tampereenratikka.fi 🎞 @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #Ratikka #ratikantarina #raitiovaunu #omatampere #smartartic #tram #artictram #skodatranstech #hervanta

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa