Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

🤩 Tänään on Ratikkabongareille historiallista herkkua luvassa, kun aloitamme Santalahden alueen koeajot. Oletko tulossa seuraamaan koejoja? 📸🚋 🧐 Katso vinkit turvalliseen bongaamiseen ja muista noudattaa liikenteenohjaajien ohjeistuksia! Ollaan yhdessä tarkkoina liikenteessä! Suoritamme Pyynikintorin ja Santalahden välisiä koeajoja seuraavan kuukauden ajan liikennöinnin aloittamiseen, eli 7.8. asti. Ensin testaamme infran Raitiotieallianssin kanssa ja sen jälkeen Ratikan kuljettajat pääsevät harjoittelemaan ajoa uudella osuudella 19.7. alkaen. ⏰️ Ratikka liikkuu uudella alueella ensimmäistä kertaa tänään arviolta kello 23 aikoihin. Voit seurata koeajojen edistymistä meidän ja Raitiotieallianssin kanavissa. #TampereenRatikka #Tampere #Ratikka #raitiotie #koeajot #Santalahti #liikenneturvallisuus

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa